Castiga o trotineta electrica Freewheel + Vouchere LEGO

Castiga o trotineta electrica Freewheel + Vouchere LEGO
Pentru a se inscrie la tombola,  participantii trebuie să achizitioneze, in perioada 10.12.2018 – 13.01.2019, orice produs de pe site-ul organizatorului, eurogsm.ro si sa bifeze, în pagina de finalizare a comenzii, căsuța ”Mă înscriu în loteria publicitara: Comandă-ți produsele preferate și câștigă super premii.

O persoană se poate incrie în loterie o singură dată, inscrierea fiind gratuită. Castigatorii care returnează produsul achiziționat sunt obligați să returneze si premiul castigat. În condițiile în care clientul doreste restituirea produsului/produselor achiziționate însă a utilizat voucherul câștigat acesta trebuie să returneze contravaloarea acestuia, într-un cont bancar pus la dispoziție de Organizator, în termen de maxim 5 zile calendaristice.


Pentru a putea participa la loteria publicitară, datele completate în pagina de finalizare a comenzii plasate pe site-ul Organizatorului trebuie să fie reale și corecte. In cazul in care participantul refuza primirea coletului sau returneaza produsul achizitionat, nu mai poate participa la loteria publicitara, fiind descalificat.

☛ Participa la concurs ☚
Sursa: eurogsm.ro Tragere la sorti Expira: 14 ianuarie