Castiga un voucher de cumparaturi de 1.000 de lei

Castiga un voucher de cumparaturi de 1.000 de lei
Pe 19 octombrie Virgin Radio România “vânează” oameni îmbrăcaţi un pic ALTFEL pentru a-i pune la încercare: dacă renunţi la haine pe loc, câştigi un voucher de cumpărături de 1.000 de lei în magazinele selectate din Sun Plaza!

Surprizele se ţin lanţ toată ziua, aşa că rămâi pe frecvenţă! 

În perioada 8 – 19 octombrie Reme şi Andrei Niculae transmit live pe pagina de FaceBook Virgin Radio România pentru a te ajuta să descoperi outfit-uri inspirate din noile colecţii Sun Plaza. O poţi vedea pe Reme în fiecare zi, începând cu ora 12:00, iar pe Andrei între 17:30 – 18:00. Ţinutele DJ-ilor sunt oferite de Forever 21, C&A, Poema, Levi’s, Vans, Timeout.

Pe 19 octombrie, începând cu ora 14:00, Andreea Remetan şi Andrei Niculae, însoţiţi de echipa de filmare, se vor plimba prin Bucureşti şi vor identifica tineri imbracati… altfel (creativ, cool, original, îndrăzneţ, etc). Virgin Radio le face o propunere greu de refuzat: dacă vor renunţa la hainele pe care le poartă, vor primi câte un voucher de 1.000 de lei pentru a-şi achiziţiona o ţinută din noile colecţii ale magazinelor selectate din Sun Plaza.

☛ Participa la concurs ☚
Sursa: virginradio.ro Jurizare Expira: 19 octombrie