Castiga invitatii duble la Noise Festival, Exit, Electric Castle si Tomorrowland

Castiga invitatii duble la Noise Festival, Exit, Electric Castle, Tomorrowland
Concursul intitulat “ FESTIVAL MASSIVE TUNES ” se desfasoara in perioada 26 iunie - 13 iulie 2018 prin intermediul postului de radio VIRGIN RADIO, pe tot parcursul emisiei VIRGIN RADIO.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii trebuie sa isi creeze sau sa aiba déjà un cont pe site - ul virginradio.ro si sa urmareasca in fiecare zi a pe rioadei de concurs, programul VIRGIN RADIO. Piesele participante la concurs, difuzate pe Virgin Radio sunt anuntate prin intermediul unui pasaj la inceputul si la finalul piesei. La auzul pasajului, ascultatorii trebuie sa intre pe site - ul virginradio.ro , sa acceseze pagina dedicata de concurs si sa dea click pe zona de concurs pentru a - si atribui punctele alocate piesei in derulare. Imediat ce piesa difuzata s-a incheiat, participantii care nu au intrat in contul personal creat pe site si nu au dat click pe zona de concurs, pierd posibilitatea de a cumula punctele alocatei piesei care tocmai s-a difuzat pe radio. Cu toate acestea, participantii trebuie sa ramana in continuare pe VIRGIN RADIO si sa prinda urmatoarea piesa participant a la concurs pentru a aduna cat mai multe puncte.  Participantii la concurs cu cele mai multe puncte cumulate au sansa sa castige invitatii duble la u nul din festivalurile care intra in concurs, respectiv : Noise Festival, Exit, Electric Castle, Tomorrowland . 

Castigatorul va fi ales in functie de top 10 afisat pe site - ul virginradio.ro aferent fiecarui festival in parte; castigatorul va fi ales prin tragere la sorti din acest top 10.
☛ Participa la concurs ☚
Sursa: virginradio.ro Tragere la sorti Expira: 13 iulie