Castiga un super sejur pentru 2 persoane in Thailanda


Castiga un sejur pentru 2 persoane in Paradisul exotic din Bali
Cum ar fi să închini un pahar de șampanie în cinstea Noului An, într-o ținută exotică, pe o plajă care-ți zâmbește prietenos, oriunde ai întoarce privirea? Noi putem doar să ne imaginăm dar tu poți să fii chiar acolo, pentru că te trimitem intr-un super sejur pentru 2 persoane, 11 zile in Thailanda. Petreci câteva zile și noaptea dintre ani chiar in capitală, în Bangkok apoi pleci spre insula Phuket, Perla Sudului și centru al distracției! 

Ce ai de făcut? 

- Asculți Dimineața Blană, cu Ramona și Coțofană, în fiecare zi de la 7.00 la 10.00
- Ești atent la semnalul de concurs, când îl auzi ai 5 minute să te înscrii în concurs, trimițând SMS la 1872* cu textul REVELION BLANĂ
- Zilnic, cate 2 ascultatori care vor intra simultan în direct pe radio și cu care vom juca un joc blană.
- Dacă îți sună telefonul și ești pe fir în Dimineața Blană, înseamnă că ești pregătit să intri într-un joc al cuvintelor, în care ai nevoie doar de multă atenție și o memorie mai bună decât a adversarului tău de la celălalt fir.
- Ei încep jocul, dau play la o secvență audio care conține un text înregistrat în care au ascuns câteva cuvinte-cheie.
- După ce l-ai ascultat, e rândul tău să-l povestești, folosind toate cuvintele pe care le-ai reținut. Cu cât mai multe cuvinte memorate, cu atât mai mari sunt șansele să ghicești cuvintele-cheie.
- Cel care-i invingator la joc, e finalist in concurs si intră în tragerea la sorți din 14 decembrie 2017, pentru cel mai Blană Revelion in Bali. Un sejur de 7 nopți, pentru 2 persoane în Insula Zeilor sau Paradisul Îngerilor.

Cel mai BLANA REVELION se castiga la ProFM!
Participa la concurs AICI
Sursa: profm.ro Jurizare Expira: 14 decembrie