Castiga 3 nopti de cazare la Haferland 2017, la Hotel Binderbubi****, in camera dubla cu mic dejun inclus

Castiga 3 nopti de cazare la Haferland 2017, la Hotel Binderbubi****, in camera dubla cu mic dejun inclus
Invită-ți un prieten sau o prietenă și vă trimitem într-o pauză de descoperit tradiții săsești la Saptamana Haferland 2017 Festivalul “Săptămâna Haferland” își propune să atragă deopotrivă sașii întorși acasă și turiștii care vor să descopere o zonă de poveste. ”Săptămâna Haferland” are loc în perioada 9 – 14 august 2017 și include localitățile Rupea, Viscri, Saschiz, Roadeș, Criț, Bunești, Homorod, Archita, Cloașterf și Meșendorf.

Spune într-un comentariu la postare că vrei să mergi la Săptămâna Haferland și tăguiește-ți un prieten sau o prietenă alături de care vrei să mergi ca să dați check-in la festivalul tradițiilor săsești din Transilvania. Poți câștiga, prin tragere la sorți, împreună cu persoana căreia i-ai dat tag, 3 nopți de cazare la festival, la Hotel Binderbubi****, în cameră dublă cu mic dejun inclus, în perioada 11 – 14 august 2017.  

În plus, beneficiați și de următoarele servicii: intrare la Brunch in Saschiz si intrare la bal in Crit (11 august), pranz la Mesendorf (12 august) și masă în ziua principală (13 august)

Participa la concurs AICI
Sursa: facebook.com Tragere la sorti Expira: 26 iulie