Castiga unul dintre cele 7 milioane de premii instant + o vacanta pe gustul tau

Concurs
"Gustul Lay’s cucereste vara"

Campania urmeaza a se desfasura in doua modalitati, si anume:

1. Participare la Campanie prin intermediul insert-urilor (tichetelor) din interiorul Produselor Participante
In interiorul Produselor Participante la Campanie, Participantii pot gasi un insert (sau tichet) (in continuare „Insert”), cu mesajul de mai jos prin care Participantii pot castiga un premiu instant, respectiv o (1) doza de Pepsi 0.33ml (regular).
Toate Inserturile sunt castigatoare. Nu toate Produsele Participante contin un Insert. Premiul poate fi revendicat de castigator de la orice centru de redemptie afisat pe Site-ul Campaniei, in interiorul Perioadei Campaniei, daca face dovada fizica a posesiei Insertului. Tentativa de frauda si falsificarea Insertului vor fi pedepsite conform legislatiei aplicabila in vigoare

2. Participare la Campanie prin intermediul codurilor unice tiparite pe ambalajul Produselor Participante
Toate Produsele Participante au tiparit, pe partea din fata a ambalajului, un cod promotional unic (“Codul Promotional”).
Pentru a castiga Premiile Saptamanale oferite prin tragere la sorti in cadrul Campaniei, Participantii trebuie sa achizitioneze orice Produs Participant si sa inscrie Codul Promotional pe Site-ul Campaniei, sau prin SMS la 1857 (valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom si Digi Mobil, tarif normal).  Nu este obligatoriu ca un Participant sa trimita Codul Promotional unic in ziua achizitionarii Produsului Participant, Codul Promotional unic putand fi trimis oricand in Perioada Campaniei.

Participa la concurs AICI
Sursa: lays.ro Noroc Expira: 31 august