Castiga o experienta de neuitat la Untold

Castiga o experienta de neuitat la Untold
Castiga cea mai cool experienta de vara: Fii Reporter PRO la Untold! Ai 4 zile de festival, 100 de ore de fun si 500 euro de buzunar. 

Mecanismul campaniei Fii reporter PRO presupune doua etape. Primul pas este inscrierea pe site-ul fiireporter.protv.ro, pana pe 30 iunie 2017, cu un videoclip creativ de maxim doua minute, in care tinerii spun care sunt cele trei motive pentru care vor sa mearga la Untold. Pe 7 iulie, 10 finalisti vor fi anuntati pe site-ul campaniei, in functie de originalitatea inscrierilor, si vor trece in cea de-a doua etapa: Bootcamp PRO. Iar de aici incepe o aventura unica pentru cei 10! Oana Tache ii va invita la sediul Pro TV din Bucuresti, vor vizita platourile de stiri, vor face exercitii de lectura prompter si vor avea parte de un training despre televiziune si online. La finalul Bootcamp PRO, cei 10 vor avea de facut un material video cu o anumita tema si, in functie de aceste materiale, vor fi alesi cei doi castigatori ai campaniei Fii reporter PRO.

La festivalul Untold (3-6 august 2017), cei doi castigatori, impreuna cu Oana Tache, vor prelua controlul pe online-ul Pro TV si vor prezenta LIVE cele mai interesante noutati de la fata locului, dar vor avea si parte de invitati si interviuri surpriza.

Sursa: protv.ro Jurizare Expira: 30 iunie
Participa la concurs AICI