Castiga o calatorie VIP la Los Angeles

Castiga o calatorie VIP la Los Angeles
Participanții trebuie să navigheze pe www.oreodunk.com; acolo li se va cere să introducă codul de Promoție, care se găseşte pe pachetele participante OREO – marcate ca atare, și adresa lor de e-mail. Un cod poate fi inscris o singura data cu aceeasi adresa de email.

După ce participanții au introdus codul și adresa lor de e-mail, va apărea pe pagină o animație cu un biscuite Oreo care este înmuiat într-un pahar de lapte, fără ca participanții să aibă o posibilitate de a influența/modifica animația. După câteva secunde participanții sunt informați dacă au câștigat sau nu un premiu. Aceasta reprezinta o tragere la sorti automata sau o loterie cu premii instant. Pentru această Promoție pot fi utilizate numai coduri originale de Promoție OREO. Orice încercare de falsificare, modificare sau auto-generare de coduri reprezinta o fraudare a regulamentului si o posibila incalcare a legii. Ambalajul promotional in original trebuie pastrat integral pentru validarea castigatorilor.

Premiul principal: O călătorie VIP la LA

Întâlniți-o şi salutați-o (Meet & Greet) pe Christina Aguilera cu Oreo” în Los Angeles pentru câștigătorul principal al premiului și însoțitorul său cu o valoare individuală estimata la 10.000 euro reprezentând:

- 5 zile/4 nopți de cazare la hotel (cameră dublă) într-un hotel din Los Angeles 
- 2 bilete de avion dus-întors de la un aeroport internațional din țara de reședință a câștigătorului către Los Angeles 
- transfer de la aeroport la hotelul din L.A. și de la hotel la aeroport 
- întâlnește-o și salut-o pe Christina Aquilera în timpul evenimentului OREO Celebrity 
- geantă cadou și bani de buzunar doar pentru câștigător

Sursa: oreodunk.com Tragere la sorti Expira: 31 iulie
Participa la concurs AICI