Castiga 3 super excursii de la Virgin Tonic

Castiga 3 super excursii de la Virgin Tonic
Shurubel, Ionuț și Bogdan au niște super planuri de vacanță pregătite pentru vară. Tot ce le lipsește este un travel buddy, pe care îl caută în momentul ăsta. Și n-ar fi tare să fii chiar tu?

Pentru asta, tune in dimineața la Virgin Tonic și fii pe fază oriunde vă întâlniți: la evenimente, în cinema, pe stradă. La fiecare interacțiune cu oricare dintre cei trei, vei primi un cod cu care poți să le trimiți un friend request. Poți să primești coduri de la toți sau doar de la unul. Tu alegi cu cine te împrietenești. DJ-ul care strânge cei mai mulți prieteni câștigă. Dintre ei, prin tragere la sorți, poți deveni noul lui travel buddy. 

Așa că cere-i cât mai des prietenia; n-o să pari un stalker.

Fiecarui DJ ii este alocat un premiu special pe care urmeaza sa il acorde castigatorului, daca are cei mai multi participant/ prieteni inscrisi la concurs: SurubelUn festival international de muzica in perioada 20 Iulie-20 august 2017; Ionut- Un meci de fotbal pe Santioago Bernabeu in perioada 19 august-; 19 septembrie) Bogdan- O cursa de Formula 1 - in perioada 10-iulie -10 august 2017. 2.10. Doar DJ-ul castigator va aleg

Cele mai noi concursuri sunt pe Castiga.net

Sursa: virginradio.ro Tragere la sorti Expira: 6 iunie
Participa la concurs AICI