Castiga 1 Expressor cu functie cappuccino + 1 pereche de Pantofi Walkmaxx Black Fit + 1 Tigaie inalta Delimano Ceramica Delicia + 1 Set Dormeo Siena

Castiga 1 pereche de Pantofi Walkmaxx Black Fit + 1 Expressor cu functie cappuccino + 1 Tigaie inalta Delimano Ceramica Delicia + 1 Set Dormeo Siena
Pesoanele care se aboneaza si confirma abonarea la cel putin unul dintre newsletter-ele Top Shop, Delimano, Dormeo sau Walkmaxx au dreptul de participare la concurs.
Pentru a putea participa la concurs, persoanele mai sus mentionate au obligatia ca pe durata concursului sa nu se dezaboneze si sa nici nu solicite dezabonarea de la newsletter-ul/newsletter-ele la care s-au abonat dintre cele mentionate mai sus.

Premiile constau in:

- 1 pereche de Pantofi Walkmaxx Black Fit – se va acorda prin tragere la sorti uneia dintre persoanele care se vor abona la newsletter-ul Walkmaxx. Castigatorul va alege culoarea (negru sau gri) si marimea Premiului (intre 37 si 45). 
- 1 Expressor cu functie cappuccino – se va acorda prin tragere la sorti uneia dintre persoanele care se vor abona la newsletter-ul Top Shop. 
- 1 Tigaie inalta Delimano Ceramica Delicia, 24 cm - se va acorda prin tragere la sorti uneia dintre persoanele care se vor abona la newsletter-ul Delimano. 
- 1 Set Dormeo Siena: Pilota 200X200 + 2 Perne - se va acorda prin tragere la sorti uneia dintre persoanele care se vor abona la newsletter-ul Dormeo.

Cele mai noi concursuri sunt pe Castiga.net

Sursa: delimano.ro Tragere la sorti Expira: 8 mai
Participa la concurs AICI