Concurs: Castiga un kit complet pentru igiena dentara de la Colgate

Castiga.net
Zilnic, in perioada 06.03.2017 – 17.03.2017 (cu exceptia zilelor de sambata si duminica), in intervalul 07.00 – 10.00, in emisiunea „Dimineata la Pro FM, cu Greeg si Onuc” se deruleaza o sesiune de concurs.

Realizatorii emisiunii ”Dimineata la Pro FM, cu Greeg si Onuc” anunta sesiunea de concurs „Minute de sanatate descifrate la Pro FM” si lanseaza intrebarea zilei la care ascultatorii sunt indemnati sa raspunda. Din momentul in care matinalul Pro FM anunta startul sesiunii de concurs, in direct pe radio, lansand intrebarea zilei, ascultatorii au la dispozitie 2 minute sa se inscrie in concurs printr-un SMS la 1872 (conditii de tarifare conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila), SMS ce va trebui sa contina raspunsul la intrebarea zilei, raspuns cat mai creativ.

Dupa expirarea timpului alocat pentru inscrierea in concurs, realizatorii matinalului Pro FM vor selecta cel mai creativ mesaj din lista tuturor SMS-urilor valide inregistrate in sistem si vor suna in direct la ascultatorul care a trimis SMS-ul respectiv pentru a-l declara castigator al premiului zilnic.

Sursa: profm.ro Tragere la sorti Expira: 17 martie
Participa la concurs AICI