Concurs: Castiga un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur

Concurs
Participanţii la prezenta Campanie trebuie să:

Să achiziţioneze cel puţin un produs participant la campanie; Să înscrie numărul și data bonului fiscal/facturii fiscale care atestă achiziția produsul participant în perioada campaniei (01.03.2017 ora 00.00.00 – 20.04.2017 ora 23.59.59) prin:

- SMS, la numărul 1793; numărul 1793 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone și Orange. Mesajul de SMS trebuie să conţină numărul și data bonului fiscal/facturii fiscale care atestă achiziția unui produs participant. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.
- WEB, la adresa www.fabricadeclatite.tefal.ro. Participanţii trebuie să completeze formularul special, cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail) şi să introducă numărul și data bonului fiscal/facturii fiscale ce atestă achiziția unui produs participant. După ce înscrierea a fost înregistrată pe site, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

Sursa: tefal.ro Tragere la sorti Expira: 20 aprilie
Participa la concurs AICI