Concurs: Castiga 1 aparat multicooker Philips echipat cu sistem de control inteligent al temperaturii

Pentru a participa la campanie și a avea şansa de a câștiga premiile săptămânale, utilizatorul trebuie să fie fan al paginii de Facebook Deliciosul de Vaslui și să interacționeze cu pagina oficială de Facebook Deliciosul de Vaslui. 


Pentru a participa la campanie și a avea şansa de a câștiga marele premiu al acestei campanii, participantul trebuie să îndeplinească următoarele acțiuni: 

1. Să achiziționeze orice produs Deliciosul de Vaslui, refrigerat sau congelat, din orice magazin în care acesta este comercializat (Auchan, Kaufland, magazinele Safir), în perioada desfășurării campaniei, respectiv 1 martie – 14 aprilie 2017 (ora 12:00).
2. Să se înscrie în concurs, pe pagina aplicației www.deliciosul.ro/concurs prin completarea formularului de înscriere, cu toate informațiile valide solicitate, respectiv: Nume și prenume, Produse cumpărate, Număr și serie bon fiscal, Data bon fiscal, E-mail, Telefon, și să finalizeze înscrierea prin apăsarea butonului de trimitere a informațiilor ”Înscrie-te în concurs”.

Postările de concurs vor fi semnalizate prin logo concurs atât în imaginea postării, cât și în textul acesteia, prin îndemn de participare. Postările de concurs vor fi publicate în perioada desfășurării campaniei (1 martie – 11 aprilie 2017), respectiv în următoarele date: 1 martie, 8 martie, 15 martie, 22 martie, 1 aprilie, 7 aprilie 2017.  Întrebările de concurs vor fi făcute publice în momentul publicării postărilor săptămânale de concurs.

Sursa: deliciosul.ro Tragere la sorti Expira: 14 aprilie
Participa la concurs AICI