Concurs: Castiga saptamanal 10 Star Popcorn Movie Pack

Ce trebuie sa faci: 

- Sa intri pe website-ul pe www.starpopcorn.ro si sa accesezi sectiunea dedicata jocului denumita „Concurs”;
- Sa apesi pe butonul „Start";
- Sa nimeresti toate pungile de Star Popcorn afisate in joc si sa eviti sa nimeresti orice alte produse/obiecte care vor fi ilustrate pe ecran in timpul jocului . O punga de Star Popcorn nimerita va valora, in cadrul jocului, 10 puncte;
- Sa te asiguri ca respecti timpul pus la dispozitie de joc, mai exact 90 de secunde;
- Sa te asiguri ca termini o sesiune de joc cu cel putin 1 viata din cele 3 vieti pe care le vei avea la dispozitie la startul unei sesiuni de joc, unde o viata se va pierde in orice situatie in care userul va nimeri in joc oricare alt produs/obiect care va aparea pe ecran, in afara pungii de Star Popcorn.
- Sa termini cu succes cel putin un joc in care aduni un minim de 500 de puncte, in timpul alocat de 90 de secunde, respectand totodata regula de a finaliza jocul cu cel putin o viata din numarul maxim de 3 vieti care se vor acorda la inceputul jocului. Numarul minim de 500 de puncte se va raporta la o singura sesiune de joc. In cazul in care participantul finalizeaza mai multe sesiuni de joc cu un numar de puncte aferent fiecarei sesiuni mai mic de 500, acestea nu vor fi luate in considerare, in mod cumulat, pentru tragerea la sorti.

Sursa: starpopcorn.ro | Tragere la sorti | Expira: 26 februarie
Participa la concurs AICI

Aboneaza-te la premiile zilei