Concurs: Castiga o vacanta de o saptamana cu rulota “Cuibusorul de nebunii mobil”

Desi este o sarbatoare autentica plaiurilor noastre, veche de secole, Dragobete nu s-a bucurat de atentia si celebrarea pe care le merita. Anul trecut, Petrom s-a hotarat sa schimbe acest lucru.

Cum orice sarbatoare merita sa aiba un simbol numai si numai al ei, am inceput acest demersul in jurul datei de 24 februarie 2016. Cu o saptamana inainte de ziua de Dragobete, am supus votului romanilor o serie de 9 simboluri, provenite din obiceiuri vechi asociate acestei zile. Tinerii care se aduna in jurul focului, pasarile care isi cauta perechea pe viata, cuibul pe care si-l fac etc – toate au devenit simboluri relevante. Cu peste 20000 de voturi in total, Romania a decis: Uniunea este simbolul oficial al Dragobetelui. Fiecare roman care a venit intr-una dintre Statiile Petrom pe data de 24 februarie, anul trecut, a primit, in semn de recunoastere si sarbatorire a Dragobetelui, un cadou garantat cu Uniunea.

Anul acesta, povestea simbolului continua. Urmand gestul pasarilor din simbol, invitam Romanii sa faca gestul autentic al sarbatorii: sa se sarute si sa imortalizeze acest moment. Fiecare poza care surprinde si simbolul Dragobetelui poate fi urcata in sectiunea “Galerie” pentru a intra in tragerea la sorti pentru o vacanta de o saptamana cu rulota “Cuibusorul de nebunii mobil”.

Sursa: dragobete.ro | Tragere la sorti | Expira: 26 februarie
Participa la concurs AICI