Concurs: Castiga trei carti “Jamila Cuisine” de Geanina Staicu-Avram

Geanina Staicu-Avram, cunoscuta drept Jamila pentru fanii ei de pe YouTube, a reusit sa adune in ultimii ani peste 92 de milioane de vizualizari ale videoclipurilor in care prezinta modul de preparare al unora dintre cele mai gustoase retete, devenite surse de inspiratie pentru milioane de pasionati de gatit din tara si din strainatate. Jamila a castigat in septembrie 2016 premiul “Online Personality of the Year” in cadrul festivalului anual de social media Webstock.

Jamila Cuisine inseamna o multitudine de retete culinare video, realizate cu multa pasiune, daruire si o dragoste nemasurata pentru arta culinara. O reteta Jamila Cuisine presupune foarte multa munca, cu 6 – 12 ore de filmari, plus alte 12 – 16 ore de montaj si editare. Aceste retete video vor fi acum puse sub forma unui volum culinar, in care vom gasi cele mai iubite retete.  

Participa la concurs in perioada 16 - 30 ianuarie 2017 si poti castiga una dintre cele 3 carti “Jamila Cuisine” de Geanina Staicu-Avram oferite de Curte Veche Publishing.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce premiu a castigat Jamila in anul 2016?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 30 ianuarie
Participa la concurs AICI