Concurs: Castiga produse cosmetice Lady's

Despre ce e vorba mai pe scurt? Ei bine timp de o luna voi publica zilnic cate un articol. M-am gandit initial sa dau drumul la concurs de la inceputul lunii, dar nu am mai avut rabdare. Asadar concursul incepe astazi 4 ianuarie si se termina in 4 februarie. Iar castigatoarea va fi aleasa in functie de activitatea din aceasta perioada : numarul de comentarii, de like-uri pe pagina de facebook, share etc.

Deci cu cat sunteti mai active cu atat aveti mai multe sanse de a castiga premiul. Cand dati share pe facebook la un articol, va rog sa folositi hashtag-ul #unarticolpezi. Vor fi luate in considerare atat comentariile de pe pagina de Facebook cat si de pe blog. Nu voi contoriza doar numarul comentariilor ci si calitatea acestora.

Asadar va invit sa va scrieti parerea cat mai dezvoltat, nu doar cuvinte "frumos", "dragut" etc. Pentru a participa la concurs trebuie sa dati de asemenea like paginii de Facebook Dia's beauty blog, si sa va abonati la newsletter. M-am gandit mult la ce premiu sa ofer si pana la urma m-am decis sa ofer produse Lady's.

Sursa: dianatimofte.ro | Tragere la sorti | Expira: 4 februarie
Participa la concurs AICI