Concurs: Castiga o excursie de tip circuit pentru 2 persoane pe Coasta de Azur

Pentru a participa la Campanie, Participantul trebuie să achiziționeze produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare totala de cel puțin 50 (cincizeci) lei, cu TVA inclus. Printre produsele achizitionate conform art. 6.2.1 trebuie sa se regaseasca minim 1 (un) produs din gama sortimentală „Saptamana Franceza” Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele LIDL Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în Campanie pe site- ul www.surprize.lidl.ro .

Pentru ca inscrierea in Campanie sa fie validata, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate). Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea Participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti. 

Premiu: o excursie de tip circuit pentru 2 (două) persoane în Franta și Italia care va include: - Transport cu avionul pe ruta București – Torino – București, și plata taxei pentru 1 (un) bagaj de cală de 32 kg/ persoană și 1 (un) bagaj de mână de 10 kg/persoană și a taxelor de aeroport; - Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului; - Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 stele, cu mic dejun inclus; - Asistență turistică în limba română.

Sursa: lidl.ro | Tragere la sorti | Expira: 5 februarie
Participa la concurs AICI