Concurs: Castiga 2 nopti de cazare in Poiana Brasov la Hotel Escalade****

Indiferent de sezon, Hotelul Escalade**** din Poiana Brașov își propune să ofere oaspeților săi un sejur îmbietor la standarde ridicate, fiind alegerea cea mai bună fie că doresc să își petreacă o vacanță liniștită în familie, fie să practice sporturile de iarnă sau să organizeze un eveniment festiv sau o conferință.

La Hotelul Escalade aveți posibilitatea de a vă răsfăța în Centrul Wellness, cu dotări de ultimă generație, la piscina interioară, jacuzzi, saună (uscată sau umedă), salon de masaj și centru fitness. De asemenea, vă puteți distra la singură pistă de bowling dintr-un hotel din Poiana Brașov sau vă puteți destinde în barul de zi. Terasele hotelului vă oferă o priveliște deosebită, bucurându-vă de o îmbinare relaxantă dintre liniștea și aerul curat al Munților Carpati.

Prin tragere la sorți puteți câștiga două nopți de cazare într-o cameră dublă, cu mic dejun inclus, la Hotel Escalade. Premiul poate fi folosit oricând în perioada martie – iunie 2017, în limita locurilor disponibile la data la care se face rezervarea de către câștigător.

Sursa: europafm.ro | Tragere la sorti | Expira: 19 februarie
Participa la concurs AICI

Aboneaza-te la premiile zilei