Concurs: Castiga un voucher in valoare de 2.000 de euro

Iulius Mall Timişoara a dat startul sărbătorilor de iarnă şi îi aşteaptă pe clienţi, întreaga lună decembrie, într-un cadru feeric. Zeci de mii de beculeţe, decoruri de poveste, sute de steluţe şi brazi impozanţi compun tabloul festiv de iarnă, de la Iulius Mall. În plus, mii de premii, printre care şi o vacanţă în valoare de 2.000 de euro, au fost pregătite pentru clienţii harnici. În luna decembrie, la Iulius Mall Timişoara, clienţii vor avea parte de cea mai frumoasă experienţă de Crăciun.

Campania de iarnă X-MAS X-perience se desfășoară în perioada 2 – 23 decembrie 2016. Cei care vor face cumpărături din magazinele Iulius Mall Timişoara, pentru ei sau pentru cei dragi, vor avea șansa de a fi răsplătiți cu daruri garantate. Zilnic, primii 200 de clienți care depășesc valoarea de minimum 150 de lei în sesiunile de shopping și vor veni la Centrul Info cu bonurile, vor fi răsplătiţi cu premiul zilei. Printre daruri se vor regăsi: jucării, decoraţiuni pentru brad, dulciuri, accesorii pentru masa de Crăciun, băuturi răcoritoare, căni Merry Christmas şi alte surprize.

În plus, pentru experienţe complete, Iulius Mall va acorda în fiecare vineri (9, 16 și 23 decembrie), prin tragere la sorţi, un televizor LED Smart Full HD, cu diagonala de 101 cm, împreună cu un X-BOX ONE KINECT SENSOR. Iar pe 23 decembrie, cei care se vor înscrie la tombola de Crăciun au şansa să câştige marele premiu al campaniei: un voucher în valoare de 2.000 de euro, pentru o vacanţă în destinaţia lor de vis.

Sursa: iuliusmall.com | Tragere la sorti | Expira: 23 decembrie
Participa la concurs AICI