Concurs: Castiga un parfum ARTISTRY FLORA CHIC

Daca ar trebui sa asociezi gratia cu o aroma proprie, care ar fi aceea? O aroma care te-ar descrie, fara sa spui un cuvant.

Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspira eleganta si lux si transmite incredere persoanei care il poarta. Aromele sale distinse si captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementina cu trandafir bulgaresc si de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Amestecul exclusiv de note ce alcatuiesc Daca ar trebui sa asociezi gratia cu o aroma proprie, care ar fi aceea? O aroma care te-ar descrie, fara sa spui un cuvant. Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspira eleganta si lux si transmite incredere persoanei care il poarta. Aromele sale distinse si captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementina cu trandafir bulgaresc si de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar.

Participa la concurs in perioada 7 - 21 decembrie 2016 si poti castiga un parfum ARTISTRY FLORA CHIC oferite de Amway Romania! 

Raspunde la urmatoarea intrebare: In ce tara se gasesc gradinile care i-au inspirit pe parfumieri sa combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 21 decembrie
Participa la concurs AICI