Concurs: Castiga tablete Odys Nova, smartwatch cu GPS MediaTech Kids Locator, smartphone Cubot Rainbow, camera foto Canon 1300D, camera de actiune GoXtreme Discovery, ochelari 3D GoXtreme si o imprimanta foto Canon Selphy 1200

Participanţii trebuie să citească Regulamentul de concurs si, in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a Concursului urmatoarele etape:

1. sa acceseze pagina de Facebook (oficiala) a Antenei 1 
2. sa urmareasca programul Revelionul Starurilor difuzat la postul de televiziune „Antena 1” si sa raspunda corect printr-un mesaj la articolul de concurs de pe pagina de Facebook mentionata la punctul 1. 

In timpul programului Revelionul Starurilor vor aparea vedete deghizate in diverse personaje celebre, iar la un moment dat, li se va dezvalui telespectatorilor identitatea acestora. Participantii la concurs trebuie sa ghiceasca ce vedeta este deghizata intr-un anumit personaj INAINTE ca identitatea acesteia sa fie dezvaluita in emisiunea Revelionul Starurilor si sa trimita imediat raspunsul corect pe pagina de Facebook Revelionul Starurilor printr-un comentariu corect la articolul de concurs. Va fi desemnat castigator fiecare al 100-lea raspuns corect trimis pe pagina de Facebook Antena 1 (official) la articolul de concurs.

Sursa: a1.ro | Noroc | Expira: 1 ianuarie
Participa la concurs AICI