Concurs: Castiga o asigurare de calatorie Turist Extreme Adventure

Cu cat se apropie mai mult Sarbatorile de Iarna, cu atat gandul ne zboara la vacanta. Statiunile montane par an de an destinatia favorita pentru Craciun sau Revelion, pentru ca acolo poti practica cel mai bine sporturile de iarna.

Ski, snoawboard, alpinism si chiar bungee-jumping sunt doar cateva dintre sporturile pe care le putem practica in sezonul rece. Indiferent ce alegi, gandeste-te inainte de toate la cat de bine esti pregatit sa infrunti toate riscurile. Fie ca este vorba despre un accident nefericit pe partie ori despre o pana neasteptata la masina sau hotii iti pun gand rau si te lasa fara echipament, toate acestea iti pot ruina vacanta.  

Generali mai are o veste buna. Impreuna cu site-ul acasa.ro lanseaza un concurs in urma caruia te poti alege cu o asigurare de calatorie Turist Extreme Adventure. Concursul se desfasoara intre 19 decembrie 2016 si 19 ianuarie 2017. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de concurs si sa oferi date valide de identificare. Pe data de 19 ianuarie 2017, castigatorul va fi ales in mod aleatoriu, astfel ca toti participantii au sanse egale.

Sursa: acasa.ro | Tragere la sorti | Expira: 19 ianuarie
Participa la concurs AICI