Concurs: Castiga 16 seturi cu noua gama de la Johnson’s®

Gama noua pentru mica ta printesa! Voila… hai sa ne jucam! Par de printesa pentru micuta ta cu Par sclipitor, noua gama de de la Johnson’s® 

Bun venit intr-o lume a jocurilor si a imaginatiei, in care mica ta printesa poate deveni protagonista unui basm frumos. Cu samponul, balsamul si spray-ul din noua gama Par sclipitor de la Johnson’s® vei putea indeplini visele fetitei tale, daruindu-i atingerea magica si stralucitoare de care are nevoie. Pentru prima data, brandul specializat al Johnson’s® in tratarea pielii si parului copilului lanseaza Par sclipitor, o noua gama de produse constând intr-un sampon, un balsam si un spray, toate pentru o stralucire sporita si un par mai moale si mai matasos. De la doi la trei ani, copiii incep sa isi dezvolte personalitatea, exersând fantezia si imaginatia. Gama Par sclipitor transforma spalarea si coafarea parului intr-o activitate magica si distractiva pentru printesele casei.

Participa la concurs in perioada 15 -22 decembrie, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 16 seturi cu noua gama de la Johnson’s®!
Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce fel de proteine contine formula inovatoare a gamei Par sclipitor de la Johnson’s?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:22 decembrie
Participa la concurs AICI