Concurs: Castiga vouchere in valoare de 100 RON valabile la Carrefour

O familie nu se cunoaste din studii sau statistici. Singurii care stiu cu adevarat ce se petrece intr-o familie sunt membrii ei. Si Arctic este parte din familie. De mai bine de 45 de ani, brandul Arctic este parte din vietile romanilor si ocupa un loc special in inimile lor, fiind considerat de acestia cel mai de incredere brand de electrocasnice. In toti acesti ani, Arctic a dovedit ca este marca cea mai apropiata de familiile de romani, ca se afla in mijlocul obiceiurilor si traditiilor de familie, ca este parte a emotiilor impartasite si a experientelor frumoase care au loc acasa. Arctic este brandul care cunoaste povestile din interior. Si pentru ca tu sa te bucuri de cat mai multe momente frumoase acasa, Arctic te rasplateste cu premii pe care le poti transforma in experiente.  
Participa la concurs in perioada 16 noiembrie – 15 decembrie 2016, raspunde la intrebarea de mai jos, iar cele mai frumoase 10 raspunsuri vor fi rasplatite cu vouchere in valoare de 100 RON, valabile in reteaua de hipermarketuri Carrefour. Premiile vor fi acordate astfel: 5 premii la extragere din 30 noiembrie si 5 premii la extragerea din 15 decembrie.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce inseamna pentru tine campania de comunicare Arctic „Stim familiile de romani din interior”?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 15 decembrie
Da share si participa AICI