Concurs: Castiga un storcator prin presare la rece oferit de Kuvings

Legumele in alimentatia copilului trebuie introduse dupa implinirea a 6 luni de viata, sistemul lui metabolic nefiind dezvoltat mai devreme. Pana la introducerea alimentelor solide, copilul trebuie hranit numai cu lapte de mama sau formule adaptate.Diversificarea alimentatiei incepe treptat prin introducerea unor alimente recomandate si de medicul pediatru, care in functie de greutatea copilului va spune ce trebuie evitat si ce nu. De exemplu, un copil supraponderal nu va primi niciodata in prima faza a diversificarii alimente fainoase sau cereale deoarece acestea ii vor creste greutatea si mai mult.
Fructele si legumene din alimentatia bebelusului ii vor asigura acestuia necesarul de vitamina C, E, A si betacaroten. Diversificarea alimentatiei se recomanda sa fie inceputa cu legume trecute prin blender, alaturi de biberon si treptat crescuta cantitatea. Cel mai bine ar fi ca aceasta sa fie masa de pranz deoarece legumele constituie unul din felurile principale. Legumele vor fi introduse treptat incepand cu cele usor de digerat: morcovi, fasole verde, spanac, dovlecel, cartof, astfel se va putea observa si cum le tolereaza bebelusul.

Si pentru ca etapa diversificarii sa fie cat mai usoara, te invitam la concurs, mamico! 

Spune-ne intr-un comentariu la articol care este felul de mancare preferat al puiului tau, da share si like paginii de Facebook Smartparent si poti castiga un storcator prin presare la rece oferit de Kuvings.

Din 1978, Kuvings este unul dintre cele mai apreciate branduri la nivel mondial in domeniul storcatoarelor de fructe si legume, cu numeroase brevete de produs pentru calitatea excelenta, tehnologia unica si design-ul inovator.

Sursa: smartparent.ro | Tragere la sorti | Expira: 18 noiembrie
Da share si participa AICI