Concurs: Castiga o Mini Drona STAR 126 Spider

1 Decembrie, Ziua Națională a României se apropie, iar Quickmobile ți-a pregătit un concurs!

România are peisaje frumoase care merită împărtășite. Postează în comentarii o poză în care ai surprins frumusețea României și poți câștiga prin tragere la sorți o Mini Dronă STAR cu care poți imortaliza cele mai frumoase imagini. 

Perioada de desfășurare a concursului este 28.11.2016-01.12.2016, iar câștigătorul va fi extras în data de 02.12.2016.  

Mini Drona 126 Spider Hexacopter Cu Camera HD 2.0Mp Negru

Mini drona Star Spider este un dispozitiv potrivit pentru orice impatimit al gadget-urilor. Camera HD te ajuta sa filmezi si sa faci fotografii de calitate foarte buna, iar dimensiunile reduse fac ca aceasta drona sa fie foarte usor de transportat.
Mini drona este controlata cu ajutorul unei telecomenzi, pe o distanta de maximum 50 de metri, autonomia acesteia fiind de 5 minute. Aceasta are doua moduri de functionare, pe care le poti selecta de pe telecomanda, precum si anumite functii specifice: zbor sus/jos/in fata/in spate/lateral, 3D flips&rolls.
Mini drona se reincarca in interiorul telecomenzii, fiind un model compact si usor de utilizat. LED-urile contribuie la designul modern si atractiv al acestui gadget. Acest model este disponibil in trei culori: rosu, alb si negru.

Sursa: facebook.com | Tragere la sorti | Expira: 1 decembrie
Participa la concurs cu un click AICI