Concurs: Castiga o asigurare CASCO cu rovinieta

Masina este unul dintre bunurile de pret pe care le detinem, un motiv in plus sa ii facem asigurare CASCO, astfel incat niciun eveniment neprevazut sa nu apese financiar pe umerii nostri. La Generali, ai acum nu doar protectia completa a masinii tale, ci la incheierea politei CASCO primesti si o rovinieta cadou.  

Generali, una dintre cele mai mari societati de asigurare din intreaga lume, a creat pentru clientii din Romania mai multe tipuri de asigurare CASCO, adaptate necesitatilor fiecaruia. Astfel, esti despagubit in primul rand in caz de accident rutier, de furt sau tentativa de furt, in cazul in care autoturismul tau a fost vandalizat, sau daca ti-ai pierdut ori ti-au fost furate cheile, in caz de accidente cu autor necunoscut, calamitati naturale, incendiu, trasnet, explozie, loviri, ciocniri sau izbiri. Practic, orice risc la care poate fi supus autoturismul tau este prevazut de polita CASCO de la Generali.

Concursul se numeste "Testeaza-ti abilitatile de sofer!" si este organizat de SC Acasa Media SRL. Acesta se desfasoara in perioada 01 noiembrie 2016 - 22 decembrie 2016 si este destinat tuturor vizitatorilor site-ului acasa.ro. Castigatorul concursului se va extrage in mod aleatoriu, in data de 22 decembrie 2016.

Sursa: acasa.ro | Tragere la sorti | Expira: 22 decembrie
Da share si participa AICI