Concurs: Castiga 1 telefon Vodafone Smart Prime 7 + 1 Power Bank de 5000 mAh + 1 cartela preplatita cu un Bonus de 100GB internet national

Pentru a participa la Campanie, Participantii trebuie sa cumpere orice Produs Participant, cu banda promotionala „Gustul Lay’s te MEGA cucereste!” si sa caute in interiorul acestuia Insertul. Toate Inserturile sunt castigatoare.

Insertul este un cartonas care ofera 300MB / 1GB / 10GB de date mobile nationale in reteaua Vodafone („Bonus”). Bonusul poate fi revendicat de catre Participantul posesor al insertului prin trimiterea codului de pe insert prin SMS la numarul 2765, numar gratuit doar in reteaua Vodafone. Bonusul poate fi activat in perioada 15 octombrie 2016 – 31 ianuarie 2017, are valabilitate de 7 zile de la activare si se poate utiliza doar national, exclusiv pe o cartela preplatita Vodafone. Persoanele care nu detin o cartela preplatita Vodafone isi pot revendica Bonusul dupa achizitionarea unei astfel de cartele, in mod gratuit, din orice locatie Vodafone sau din magazinele partenere (lista locatiilor este disponibila pe vodafone.ro .

Pentru detalii referitoare la revendicarea Bonusului, castigatorii Inserturilor pot suna la numarul 0372.022.222 (L-V 08:00 – 22:00 si S – D 08:00 – 18:00, apel gratuit din reteaua Vodafone si tarif normal din alte retele.) In cazul in care participantul trimite prin SMS codul de activare a Bonusului din alta retea decat reteaua Vodafone, sau de pe un numar de telefon aferent unui abonament Vodafone, Bonusul nu se va activa, iar participantul va primi urmatorul mesaj: „Promotia este disponibila doar pentru cartela prepaid Vodafone. Retrimite codul de pe o cartela”. Participantul va putea activa Bonusul ulterior, de pe o cartele preplatita Vodafone.

Sursa: gustullays.ro | Tragere la sorti | Expira:31 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI