Concurs: Castiga 1 apartament in valoare de 50.000 Euro

Pentru că prăjiturile se fac mai cu spor în casă nouă, Dr. Oetker îţi dă ocazia să câştigi un apartament în oraşul tău, în valoare de maxim 50.000 Euro, sau contravaloarea sa în lei.

Participantii vor trimite Codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

- Prin expedierea, in perioada 01 octombrie 2016 –15 ianuarie 2017, a unui SMS la 1817, tarif normal in retelele Telekom, Orange sau Vodafone pentru Romania, continand codul unic din interiorul etichetei promotionale.
- Online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotie pentru Romania si www.oetker.md pentru Republica Moldova. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: Codul unic, numarul telefonului mobil (numar valid activ in retelele Telekom, Orange sau Vodafone pentru Romania si Orange, Unite sau Moldcell pentru Republica Moldova), nume si prenume, adresa, codul de securitate in campurile indicate pe pagina web.

La înscrierea a 3 coduri valide într-o zi, devii membru al Desert Club Dr. Oetker (pentru primii 2500 participanți). Membrii Desert Club beneficiază de două reviste „Momente dulci“ în fiecare an şi surprize din partea Dr. Oetker.
Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi pe data de 27.01.2017.

Sursa: oetker.ro | Tragere la sorti | Expira: 15 ianuarie
Da share si participa AICI