Concurs: Castiga un FULL PASS la Astra Film Festival 2016

Europa FM, partenerul oficial al filmelor bune, te invită la Astra Film Festival 2016 pentru cinema la superlativ în Sibiu.

Programul include nu doar filme de autor, premiate și apreciate în întreaga lume, ci și formate noi experimentate azi în producția de film care prezintă o situație a cinematografiei contemporane.

Renumit în toată lumea pentru originalitatea în programare, cele peste 100 de filme din programul oficial AFF 2016 sunt grupate în 18 secțiuni tematice: OutStanDox, Personal/familial/social, Dis-locuire, Doc-Vlog, Trecut recondiționat, Cetățeni ai lumii online, Armânii, Islamul radical la el acasă, Destine în comunism, Povestiri din Urbania, Lumi circumscrise, Întâlniri, Realitate sub acoperire, Mari maeștri/opere recente, Proiecții speciale, Portret Frederick Wiseman, The Future is Now și Astra Film Junior. Filme și cineaști din programul AFF, în cursa pentru OSCAR 2017  

Premiul constă într-un FULL PASS pentru două persoane la festival şi nu include cazare sau transport în Sibiu pe perioada evenimentului.

Sursa: europafm.ro | Tragere la sorti | Expira: 17 octombrie
Distribuie concursul si participa AICI