Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul „The Accountant: Cifre periculoase”

Castigator a doua premii Oscar, actorul Ben Affleck („Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii”) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relatie mai buna cu numerele decat cu oamenii, in actiunea regizata de Gavin O’Connor „The Accountant: Cifre periculoase”. Sub o acoperire anosta, Christian tine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizatii criminale din lume. in momentul in care autoritatile ajung pe urmele lui, acesta isi ofera serviciile unui client legitim: o companie de robotica in al carui bilant apar discrepante de milioane de dolari. Lupta pentru supravietuire incepe atunci cand Chstistian descopera neregulile financiare din firma.

Din distributia filmului mai fac parte Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jean Smart si Cynthia Addai-Robinson. Scenariul este semnat de Bill Dubuque, iar filmul este produs de Mark Williams si Lynette Howell, in timp ce Gavin O’Connor, Jamie Patricof si Marty Ewing sunt producatori executivi.

Participa la concurs in perioada 20 - 27 octombrie 2016 si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul „The Accountant: Cifre periculoase” oferite de Hollywood Multiplex!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc premiera filmului „The Accountant: Cifre periculoase”?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 27 octombrie
Distribuie concursul si participa AICI