Concurs: Castiga o bluza Polar Bear

Poate pentru voi toamna inseamna inceperea scolii, cu dimineti reci in care te trezeste alarma si afara e inca intuneric. Poate ca toamna e sinonima pentru voi cu traficul infernal, iadul de pe sosele care se dezlantuie atunci cand se termina concediile si incep scolile si facultatile. Sau va ganditi mai degraba la must si la vin si la placinta cu dovleac facuta in casa? Cand spun toamna eu ma gandesc ca trebuie sa imi schimb garderoba. Si nu e deloc usor! Intotdeauna mi-a fost greu sa imi gasesc haine si accesorii pe masura, sa imi placa si sa aiba si un pret care sa imi convina. De cand AVON are linia de Fashion & Home, e unul din brandurile care se gaseste in dressing. Am primit provocarea sa folosesc cateva din produsele din brusura de toamna si sa fac o sedinta foto. Primul pe care l-am ales a fost bluza Polar Bear.

Eu si AVON oferim 5 astfel de bluze cititoarelor care ne spun ce tinuta apreciaza cel mai mult. Vineri voi anunta castigatoarele! E o bluza pe care o sa o indragiti imediat, e ca o jucarie de plus, pufoasa si frumoasa, buna de purtat cand, in loc sa iesi, preferi sa stai in casa si sa bei un ceai cald privind ploaia.

Asadar, pana vineri puteti lasa comentarii pentru a intra in concurs si vineri aflati daca va trimitem o bluza Polar Bear. Este marime universala, un model oversized, buna orice conformatie ati avea voi sau ce conformatie ar avea prietena careia vreti sa i-o faceti cadou.

Sursa: andressa.ro | Tragere la sorti | Expira: 4 noiembrie
Distribuie concursul si participa AICI