Concurs: Castiga 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 lei fiecare, oferite de LEM’S

Mobilează-ți casa la prețuri speciale, cu mobilă LEM’S. Produsă în România, desenat, testat și produs special pentru casele Românilor, mobila din magazinele LEM’S are reduceri de până la 50% în această toamnă. Până pe 20 noiembrie te bucuri de reduceri la toate produsele, în toată rețeaua de magazine din țară. Câștigă unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături a câte 500 lei fiecare, răspunzând la întrebarea de mai jos.

Designerii fabricii de mobilă Lemet, ce deține reteaua de magazine LEM’S, adaptează tendințele și materialele noi din industria mobilei pentru a se potrivi în casa românului. Programele de mobilă sunt create diferențiat pentru a satisface nevoile clientilor cu venituri mici, medii și mari. LEM’S oferă astfel mobiler de calitate, modern, rezistent, primitor, bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier produs cu mândrie in România.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe www.eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu în pagina concursului.

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:22 noiembrie
Distribuie concursul si participa AICI