Concurs: Castiga 10 seturi Silan potrivit personalitatii tale

Știai că există o relație foarte strânsă între personalitatea fiecărei persoane și parfumurile pe care le alegem și le purtăm? Nu numai că parfumurile ne influențează starea de spirit, însă se pare că și noi le alegem pe ele în funcție de anumite criterii.

Silan te provoacă să completezi Quizz-ul ”Descoperă ce dezvăluie parfumurile Silan despre personalitatea ta” și să participi la un concurs în urma căruia poți câștiga unul dintre cele 10 seturi cu balsamuri Silan, care se potrivesc personalității tale. Noul Silan beneficiează de o tehnologie inovatoare, prin care păstrează prospețimea hainelor pentru o perioadă de până la 10 săptămâni*. Odată ce sunt uscate, cu fiecare atingere sau mutare a hainelor dintr-un loc în altul, acestea vor elibera în aer micro-capsule care degajă un miros fantastic de prospețime, de care te vei îndrăgosti imediat.

Mai mult decât atât, grație noii formule, Silan oferă cu 20% mai multe spălări decât formula actuală, devenind astfel mult mai economic de utilizat. Doar cu un singur capac de balsam la o cantitatea normală de rufe, Silan va proteja fibrele sensibile și va preveni scămoșarea acestora, făcându-le moi la atingere, ușor de călcat și mai confortabil de purtat.

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 8 noiembrie
Distribuie concursul si participa AICI