Concurs: Castiga 1 telefon All View X3 Soul Lite cu o CARTELA DIGI Promo

De Luni pana Vineri, se va desfasura, in intervalul 06:30 – 10.00, cate o sesiune de concurs. Sesiunea de Inscriere in Concurs dureaza 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului. Persoanele care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs vor da semnalul de incepere a Concursului.

Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872 (conditii de tarifare conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila), cu textul „Ascult ProFM”. Nu vor fi luate in considerare propozitiile (textele) care contin un limbaj licentios, instigator, injurios saucare contravine, in orice fel, legii, ordinii publice sau bunelor moravuri (ex: orice text care incita la discriminare pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex, orientare sexuală sau etnie) sau care nu sunt corecte din punct de vedere gramatical. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS. Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa (denumite in continuare „SMS-uri Valabile”).

Ascultatorii care au trimis SMS-urile cu numerele 50 si 100 din numarul de SMSuri valabile primite in timpul acordat Sesiunii de Inscriere in Concurs, care contin textul susmentionat, vor fi sunati in direct de catre realizatorii emisiunii „Pro FM” si vor raspunde fiecare la o serie de cate 5 (cinci) intrebari diferite, de cultura generala. Ascultatorul care raspunde corect la cele mai multe intrebari din seria celor cinci adresate, va fi declarat castigator al Concursului. In cazul in care ambii participanti raspund corect la toate cele 5 intrebari sau raspund corect la acelasi numar de intrebari, acestia vor mai primi cate o intrebare suplimentara, pana cand unul dintre ei nu va mai raspunde corect in timp ce celalalt va raspunde corect.

Cel care raspunde corect la cat mai multe intrebari va fi declarat castigatorul Sesiunii de concurs.

Sursa: profm.ro | Noroc | Expira: 2 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI