Concurs: Castiga un voucher cadou de la Saradi in valoare de 360 lei

Saradi Concept este un nou brand intrat pe piața decorațiunilor și amenjărilor interioare, care își propune să îmbine armonios stilul nordic, contemporan, cu cel tradițional românesc în dorința de a promova valorile autentice, de a arăta cum trecutul și prezentul crează contraste, dar și o interdependență. În colecția Saradi veți descoperi elemente contrastante, de la mobilier din lemn de stejar vechi provenit de la uși și grinzi structurale ale unor cladiri antice – lemn cu imperfecțiuni, cu fisuri și margini neregulate, dar de o frumusețe aparte, sălbatică – până la perfecțiunea formelor și culorilor îmbinate armonios pentru a crea piese deosebite, cu un design contemporan.

Mecanism: Completeaza datele de contact, descrie produsul favorit Saradi in formular si pe pagina de facebook Casa si Gradina, apoi adaugă link-ul produsului preferat din site-ul saradi.ro. Cel mai frumos şi original comentariu va fi desemnat câştigător, pe data de 17 octombrie, când se va încheia concursul. Postarile vor fi luate în considerare până la data de 16 octombrie, ora 23:59.  

Premiu: 1 X voucher cadou de la Saradi în valoare de 360 lei, pe care îl poţi folosi până pe 31 decembrie 2016, inclusiv, pentru cumpărături de minimum 450 lei (într-o singura achizitie), în limita stocului disponibil.

Sursa: casa-gradina.ro | Tragere la sorti | Expira: 16 octombrie
Distribuie concursul si participa AICI