Concurs: Castiga un telefon Huawei P9 lite

Septembrie va însemna, pentru oricine, acel aer febril al agitației înaintea întâlnirii cu profesorii, mirosul caietelor noi, buchetele de flori… Back to school înseamnă însă și teme, și evaluări, și teze, și extemporale. Și bucuria unui 10 bine-meritat.

Cu siguranță caietele încă mai stau pe masa oricărui școlar, însă tehnologia face parte din ce în ce mai mult din viața elevilor. Așadar, un telefon performant, de ultimă generație, e un cadou pe care oricare elev și-l dorește. Cum ar fi… Huawei P9 lite, un dispozitiv mobil simpatic, care are un ecran mare (perfect pentru jocurile de după lecții, dar și pentru a conversa cu prietenii), dar rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4; o cameră foto performantă (13 MP), senzor de amprente și o capacitate de stocare de 16MB.

Așadar, îți propunem un exercițiu (că tot e vremea întoarcerii la școală): spune-ne 10 motive pentru care copilul tău merită nota 10 la tehnologie (scrie-ne pe adresa echipa@alistmagazine.ro – cu subiectul 10 la tehnologie-concurs), și atunci poți câștiga pentru el un telefon Huawei P9 lite.

Sursa: alistmagazine.ro | Tragere la sorti | Expira: 29 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI