Concurs: Castiga un Define Nano S

Night King este construit intr-o carcasa Fractal Design Define Nano S, versiunea noastra fiind vopsita cu un model unicat inspirat din Game of Thrones. In carcasa de mici dimensiuni, am montat un procesor Intel Core i7 6950X, o placa de baza Asrock X99E-ITX/ac, o placa video Nvidia Titan X Pascal, memorii si SSD HyperX si o sursa Seasonic Prime 850W.

Daca v-ati simtit inspirati de sistemul nostru, sau v-ati gandit ca voi ati putea construit ceva si mai frumos, atunci va oferim sansa de a ne arata acest lucru. Alaturi de prietenii de la Fractal Design, punem la bataie o carcasa Fractal Design Define Nano S. Nu, nu va fi vopsita cum este carcasa noastra, ci versiunea neagra, pe care voi o sa puteti sa va incercati mana cum doriti, daca o castigati.

Cum o puteti castiga?

Pai este destul de simplu. Gasiti 3 intrebari pentru concurs, fiecare cu un singur raspuns corect. In caz ca nu stiati deja raspunsul, cautati-l pe site-ul Fractal Design, respectiv pe site-ul EHA, apoi bifati casuta corespunzatoare. Daca doriti sa primiti newsletter-e de la Fractal, bifati Da in cazul ultimei intrebari. Daca nu vreti asta, nu este nici o problema, bifati Nu – in concurs veti fi inscrisi oricum.

Sursa: lab501.ro | Tragere la sorti | Expira: 27 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI