Concurs: Castiga un cod de activare a jocului Grand Theft Auto V pe platforma Steam

În următoarea perioadă pe blogdejocuri.ro o să apară o mulțime de jocuri pe care le-am testat, unul dintre jocurile testate este Grand Theft Auto V, un joc care ne place foarte mult. Tocmai de asta, ne-am gândit să organizăm un concurs, defapt primul concurs organizat aici. Premiul este un cod de activare a jocului Grand Theft Auto V pe platforma Steam.

Tot ceea ce trebuie să faci este să lași un comentariu la acest articol și să ne spui de ce vrei să câștigi jocul. Un comentariu cât mai detaliat, minim zece cuvinte că să fie valid. Nu este obligatoriu, dar poți să ne dai și un like pe pagina de facebook blogdejocuri.ro și așa ești la curent de fiecare dată când mai organizăm un concurs, când adăugăm articole noi și coduri de activare pentru platforma Steam. Da, ai citit bine, periodic adăugăm coduri pentru diferite jocuri, cine e rapid se alege cu un joc interesant fără să plătească nimic. 

Vrei să participi? Un comentariu de minim 10 cuvinte. Asta este condiția. Câștigătorul se alege luna viitoare în data de 10, adică 10.10.2016, prin tragere la sorți.

Sursa: blogdejocuri.ro | Tragere la sorti | Expira: 10 octombrie
Distribuie concursul si participa AICI