Concurs: Castiga un aparat de curatat cu abur Dirt Devil + aparat de curatat geamuri Dirt Devil

Stiati ca pe 18 septembrie este Ziua Aprecierii Sotiei? E drept, e o sarbatoare "de import" made in USA, dar noua ne place, e frumos sa imprumuti ocazii simpatice de a iti arata aprecierea pentru cei dragi. Iar daca sarbatoarea e dedicata doamnelor si magiei pe care ele o aduc in viata celor din jur, este cu atat mai frumos!

Vrem sa atragem atentia asupra importantei a ceea ce o sotie face pentru familia sa si a aprecierii pe care o merita. Deci haideti sa sarbatorim aici ZIUA CAND IMI RASFAT NEVASTA, chiar daca asta presupune in mare masura un exercitiu de imaginatie Va provoc ca, in perioada 6-28 septembrie, sa inscrieti in site 3 retete cu care doriti sa va rasfatati sotia - pentru domni, respectiv 3 retete cu care sotul sau iubitul va rasfata sau... v-ar placea sa va rasfete - pentru doamne.

Concursul e deschis, desigur, si doamnelor fara un sot sau iubit, pe care le asteptam cu retete cu care le-ar placea sa fie rasfatate de... un partener ideal, pentru moment imaginar (am auzit ca de multe ori partenerii astia imaginari sunt chiar mai atenti decat cei reali

Sursa: bucataras.ro | Tragere la sorti | Expira: 28 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI