Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul ,,Fata din tren''

O productie DreamWorks Pictures, distribuita de Freeman Entertainment, „Fata din tren” o aduce din 7 octombrie pe marile ecrane pe Emily Blunt in rolul principal alaturi de alti actori de elita ca Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow si Laura Prepon.

Devastata inca din cauza recentului divort, Rachel (Blunt) isi mai gaseste clipe de liniste observand zilnic in drumul catre munca un cuplu, pe care si-l imagineaza perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie pana intr-o dimineata cand devine martora unei intamplari socante si se vede implicata fara voie in dezlegarea misterului. Ecranizare a bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, thriller-ul „Fata din tren” este regizat de Tate Taylor („Culoarea sentimentelor”) si are premiera in cinematografele din tara pe 7 octombrie. La Hollywood Multiplex.

Participa la concurs in perioada 29 septembrie - 6 octombrie 2016 si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul " Fata din tren" oferite de Hollywood Multiplex!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc premiera filmului ,,Fata din tren''?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 6 octombrie
Distribuie concursul si participa AICI