Concurs: Castiga o cina pentru 2 persoane la restaurantul Excellence

Restaurantul Excellence de pe strada cu nume de poveste, Petre Ispirescu, este locul in care am fost de curand si am stat la povesti cu bucatarul, care ne-a fermecat repede si usor. Asta pentru ca Chef Vasi stie sa vorbeasca despre mancare, o face cu drag si sinceritate, astfel incat nu are cum sa nu ti se faca pofta sa incerci bucatele lui reinterpretate in bucataria Excellence.

Ca sa va inscrieti la concursul nostru, vrem sa stim ce mancare din copilaria voastra v-ar placea sa gustati sub reinterpretarea lui Chef Vasi. Ganditi-va la mancarurile de toamna care va placeau cand erati mici si spuneti-ne care e cea pe care ati vrea s-o regandeasca Chef Vasi si voi s-o degustati. 

Atentie, nu vrem doar nume de preparate (de exemplu, “mazare”); vrem sa stim si de ati ales acel preparat, cine vi-l gatea, ce amintiri aveti legate de aceasta mancarica si ce altceva mai continea. Castigatorul a unei cine complete pentru 2 persoane la Excellence va fi ales in urma unei trageri la sorti dintre toate comentariile inscrise la acest concurs care respecta regula jocului. Tragerea la sorti va fi realizata pe 28 septembrie.

Sursa: restograf.ro | Tragere la sorti | Expira: 28 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI