Concurs: Castiga 3 premii - Lentile de contact medicale

Lentilele TopVue Air sunt lentile de contact lunare, perfecte pentru persoanele care isi doresc confort sporit in timpul purtarii lentilelor de contact. Acestea fac parte din gama TopVue, alaturi de lentilele TopVue Monthly Plus, Premium, Daily Disposable, Elite si Color.

Tehnologia TopVue permite trecerea unei cantitati mari de oxigen catre ochi. De asemenea, aceste lentile sunt ideale pentru pesoanele cu ochi sensibili, datorita cantitatii mari de apa pe care o contin. Ce sunt lentilele lunare Top Vue? Lentilele TopVue Air se pot purta zilnic (8-10 ore/zi), timp de o luna, mai putin in timpul somnului. Acestea sunt valabile 30 de zile de la desigilare si sunt potrivite atat pentru persoanele care au mai purtat lentile de contact, cat si pentru cele care abia descopera beneficiile lentilelor medicale.

Participa la concurs in perioada 1 septembrie 2016 - 15 septembrie 2016, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite - Lentile de contact lunare TopVue Air, solutie de intretinere Gelone 100ml si consult de specialitate oferite de Videt.  

Care este cantitatea de apa folosita la fabricarea lentilelor de contact TopVue Air?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 15 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI