Concurs: Castiga un super-telefon Samsung A510

Antena Stars te premiază! 

Vrei sa te alaturi echipelor de paparazzi ai Antenei STARS ? StarsHunter face ca vânătoarea de vedete surprinse in ipostaze inedite sa fie mai simpla chiar decat vanatoarea de pokemoni! Practic, utilizatorii aplicatiei pot fotografia/filma și apoi, printr-o simpla apasare de buton, inregistrarea ajunge instantaneu către redacția Antena Stars, singura televiziune de stiri mondene din Romania.

Concursul StarsHunter, la Antena Stars se va desfasura in perioada 11 august 2016–31 decembrie 2016, in fiecare zi din acest interval, in cadrul Aplicatiei StarsHunter. 

In fiecare zi de concurs, utilizatorii aplicatiei pot incarca fotografii, videoclipuri cu vedete sau cu momente inedite surprinse de ei. Fiecare incarcare iti ofera sansa de a intra in cursa pentru castigarea unui Super-telefon. Extragerea electronica aleatorie a castigatorilor se va face lunar, numele castigatorilor fiind afisate pe pagina de facebook Antena Stars si pe site-ul Antena Stars. Premiul va fi un Samsung A510.

Se va acorda cate un premiu pe luna, in total 5 premii pe durata concursului. Un singur participant poate castiga un singur premiu pe toata durata concursului.

Sursa: antenastars.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI

Aboneaza-te la premiile zilei