Concurs: Castiga un smartphone Allview X3 Soul Lite

În perioada 13.08.2016-03.09.2016 voi organiza un concurs prin care puteți câștiga un smartphone Allview X3 Soul Lite.

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa este să apreciați paginile de Facebook Allview Mobile și AndroidGeek.ro, să distribuiți articolul în mod public pe Facebook și să răspundeți printr-un comentariu la întrebarea „Ce apreciați cel mai mult la Allview X3 Soul Lite?”. 

După încheierea perioadei de înscriere câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți utilizând platforma Random.org. Răspunsurile copiate de la ceilalți participanți, înscrierile multiple de pe aceeași adresă IP sau orice altă tentativă de fraudă vor duce automat la descalificare.

Eligibili pentru participare sunt doar cetățenii români stabiliți pe teritoriul României. Eventualele costuri de livrare vor fi suportate integral de organizator, atâta timp cât câștigătorul se află în aria de acoperire Cargus. Câștigătorul va fi contactat pe adresa de e-mail asociată contului Disqus/introdusă în câmpul dedicat. Comentariile care includ adrese de e-mail/link-uri către de profile de Facebook vor fi invalidate. Validarea câștigătorului se va face exclusiv pe baza actului de identitate.

Sursa: androidgeek.ro | Tragere la sorti | Expira: 3 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI