Concurs: Castiga un premiu in valoare de 5.000$ + 2 bilete coach class catre Los Angeles + 1 VIDEO CAMERA 4K SONY AXP33

Modul de înscriere: Pentru a se înscrie, fiecare participant trebuie să creeze o lucrare cu conținut video nouă cu durată între 30 de secunde și 7 minute concentrată pe o problemă de mediu, al cărei subiect ar trebui să privească impactul pozitiv asupra mediului sau progresul și protecția mediului și să încarce această lucrare cu conținut video pe YouTube (https://www.youtube.com/) (lucrare denumită în continuare "Conţinutul").

Conținutul trebuie să fie în limba engleză sau să includă subtitrare în limba engleză. Fiecare participant poate înregistra mai multe Conținuturi. După ce încărcați Conținutul dvs. pe YouTube, vă puteți înscrie la Concurs aici: http://www.axn.ro/imagineazatiasta ("Pagina Concursului"). Pentru a putea intra în Concurs, trebuie să vă înregistrați pentru a deveni utilizator înregistrat al Paginii Concursului și să introduceți în mod corespunzător numele și prenumele, adresa de e-mail, data de naștere și genul (denumite în mod colectiv, "Date de Înregistrare "), și să furnizați hyperlink-ul/-urile corespunzător/-oare cu Conținutul dvs. postat pe YouTube.

Nu veți fi înregistrat pentru a putea câștiga decât în momentul în care furnizați datele de înregistrare (fie direct, prin introducerea manuală a informațiilor, fie prin intermediul terțului furnizor de înregistrare al Organizatorului, Gigya), apăsați butonul "Enter Contest", și obțineți ulterior o confirmare a înregistrării dvs. pe Pagina Concursului.

Sursa: axn.ro | Jurizare | Expira: 28 august
Distribuie concursul si participa AICI