Concurs: Castiga un Blender Philips

Vrem să strângem cele mai bune reţete pentru copii. Vrem să fie sănătoase, fără multe grăsimi şi zahăr şi prăjeli. Ştim ce este rău şi nu am vrea să le dăm copiilor aşa ceva. Dar am vrea să fie şi gustoase. Pentru că degeaba facem noi cele mai nemaipomenite reţete dacă nu vor să se atingă de ele. Vrem cu trucuri pentru mofturoşi, cu ingrediente ascunse pentru copiii care jura că nu ar mânca brânză în viaţa lor. Sau roşii. Sau miere. Ştiţi şi voi cum este, dacă aveţi copii.

Ei bine, te invităm să vii cu idei pentru masa copilului şi cu cât reţeta ta este mai apreciată cu atât cresc şansele de a câştiga un blender Philips.  

Trimite reţeta ta pe adresa contact@gastropedia.ro . Încearcă să fii cât mai explicită astfel încât cei care citesc reţeta sa o poată aprecia şi pune în practică, dacă doresc. Spune care sunt ingredientele, spune care sunt paşii, dezvăluie trucurile pe care le-ai învăţat făcând această reţetă de mai multe ori de-a lungul timpului. Descrie un pic şi de ce ţi se pare extraordinară reţeta, astfel încât să convingi pe cât mai multă lume. Trimite foto, astfel încât să ni se facă pofta numai când le privim.

Sursa: gastropedia.ro | Jurizare | Expira: 18 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI