Concurs: Castiga tinuta Sweet Paprika care te reprezinta

Când hainele pe care le porţi îţi reflectă personalitatea şi poţi simţi că te identifici din plin cu ele, te poţi considera o norocoasă: ai găsit formula câştigătoare a stilului! Nu ai niciun motiv de îngrijorare dacă te simţi încă prinsă în ţinute care nu te reprezintă: vara aceasta, designerul român Sweet Paprika face această provocare mult mai uşoară, cu o colecţie care celebrează feminitatea în toate formele ei!

Dacă adori mixul dintre inspiraţia retro şi influenţele contemporane, piesele semnate de Sweet Paprika vor deveni cu siguranţă preferatele tale! Vestea bună? Acum, garderoba ta se poate îmbogăţi cu una dintre cele trei ţinute puse la bătaie de Sweet Paprika: ‘60s Business, ‘60s Foxy sau ‘70s Boho!

Nici nu ar putea fi mai simplu să te înscrii în concursul care îţi poate aduce una dintre cele trei ţinute Sweet Paprika. Trebuie doar să completeazi formularul de mai jos cu datele tale personale, pentru a te inscrie la newsletter-ul Sweet Paprika, şi să ne spui care este ţinuta pe care ţi-o doreşti!

Sursa: divahair.ro | Tragere la sorti | Expira: 15 august
Distribuie concursul si participa AICI