Concurs: Castiga o razatoare Tefal Fresh Express+ MB756G31

Concursul de comentarii pe blog continua și luna aceasta, așa cum v-ați obișnuit, dar am decis ca, în august, să aduc niște modificări.

1. Luna aceasta, pentru activitatea de pe blog, voi oferi un singur premiu.
2. Indiferent de numărul de comentarii pe luna în curs, fiecare veți intra în concurs cu o singură șansă. Asta înseamnă șanse egale de câștig. Și cel cu 10 comentarii și cel cu un singur comentariu își vor găsi numele o singură dată în lista de participanți.
3. Nu vor intra în concurs comentariile mai scurte de 10 cuvinte și nici cele de forma ”super articol” sau ”îmi place cum scrii”. Mai multe comentarii nu mai înseamnă mai multe șanse la tragerea la sorți așa că nu mai este nevoie să comentați la un articol dacă nu simțiți că aveți ceva de spus referitor la acel subiect. Nu că nu v-aș fi recunoscătoare pentru orice implicare, chiar sunt și vă mai mulțumesc o dată pe această cale, dar prefer discuțiile despre temele articolelor, nu despre cât de mult vă place cum scriu eu.  

Premiul lunii constă într-o Răzătoare Tefal Fresh Express+ MB756G31

Pe 1 septembrie 2016 voi face lista cu care au lăsat minimum un comentariu, pe blog, în luna august, și voi realiza tragerea la sorți filmată, ca de obicei.

Sursa: caietul-cristinei.ro | Tragere la sorti | Expira: 1 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI